Arctic Paradise Contemporary: säveltäjäesittelyjen haku on avoinna

 

Musica Nova Helsinki -festivaalin yhteydessä järjestetään lauantaina 2. helmikuuta 2019 verkostoitumistapahtuma Arctic Paradise Contemporary.

Tapahtumalla tavoitellaan uusia kansainvälisiä kumppanuuksia ja verkostoja sekä vahvistetaan nykymusiikkitoimijoiden kansainvälistymistä ja heidän tunnettuuttaan ulkomailla.

Festivaali ja Music Finland kutsuvat Helsinkiin 15–20 nykymusiikin ammattilaista ulkomailta. Arctic Paradise Contemporaryyn osallistuu mm. ulkomaisia festivaalien ja ensemblejen taiteellisia johtajia, kustantajia, agentteja, ohjelmistopäättäjiä, kapellimestareita ja toimittajia.

Hae mukaan säveltäjäesittelyyn!

Arctic Paradise Contemporary tarjoaa säveltäjille mahdollisuuden kertoa omasta työstään ja tuotannostaan kansainvälisille kutsuvieraille.

Voit hakea Arctic Paradise Contemporaryn säveltäjäesittelyyn avoimen haun kautta. Asiantuntijatyöryhmä tekee valinnat yhteistyössä Music Finlandin kanssa. Esittelytilaisuuteen valitaan enimmillään 5 säveltäjää, joilla on mahdollisuus osallistua myös Music Finlandin ja Suomen Säveltäjien järjestämään valmennukseen loppuvuodesta 2018.

Säveltäjäesittelyn formaatti tarkennetaan myöhemmin.

 

Arctic Paradise Contemporary

  • lauantai 2.2.2019
  • sähköinen haku päättyy pe 24.8.2018
  • säveltäjät (enintään 5 henkilöä) valitaan ma 3.9.2018 mennessä
  • järjestäjät: Music Finland ja Musica nova Helsinki

Tiedustelut

  • Music Finlandin taidemusiikin vientipäällikkö Heidi Kuusava

Katso myös

 

Kuva:
Musica nova Helsinki 2017: defunensemble & Islaja 11.2.2017.

[13.8.2018; lähde: Music Finland]

  • Arkistot