Nuottien striimauspalvelu nkoda on suunniteltu muusikoita varten

Uusi nuottimateriaalin striimauspalvelu nkoda on aloittamassa laajamuotoista toimintaa. Palvelu tarjoaa kustannettuja nuotteja ja pedagogista materiaalia muusikoille aloittelijoista ammattilaisiin.

Kuukausitilauksena toimiva nkoda sisältää suurimpien nuottikustantajien katalogit orkesteristemmoja myöten. Se myös tarjoaa nuotteja monissa musiikin genreissä ja kaikille instrumenteille. Materiaalit ovat palvelussa kokonaisuudessaan, ja niitä voi halutessaan ladata offline-käyttöön.

Yksi nkodan muusikon kannalta käytännöllisimmistä ominaisuuksista on merkintöjen tekeminen nuottiin – käsinkin piirretyt merkinnät muuntuvat palvelussa selvästi luettaviksi. Sovelluksessa on myös monipuolinen hakutoiminto sekä mahdollisuus jakaa nuotteja ja merkintöjä.

nkoda pähkinänkuoressa englanniksi.

 

[8.6.2018]

 

 

  • Arkistot