Musiikkikustantajien palkintoehdokkaissa useita Suomen Säveltäjät ry:n jäseniä

Suomen Säveltäjät ry:n jäseniä on ehdolla Musiikkikustantajien palkinnon saajiksi kolmessa eri kategoriassa. Palkinnot jaetaan syyskuussa 2018.

Suomen Musiikkikustantajat ry:n palkinnot jaetaan tänä vuonna viidettä kertaa. Syyskuussa järjestettävässä tilaisuudessa palkitaan tekijöitä ja teoksia viidessä kategoriassa. Suomen Säveltäjien jäseniä on ehdokkaina palkinnon saajiksi kolmessa eri kategoriassa.

Vuoden taidemusiikin säveltäjän palkinnon saajaksi ovat ehdolla Matthew Whittall, Mikko Heiniö ja Kimmo Hakola, genrevapaassa kategoriassa ehdolla on puolestaan Juhani Nuorvala, ja Lotta Wennäkosken Flounce-teoksen kantaesitys BBC:n Last Night at the Proms -konsertissa on ehdokkaana vuoden vientiteko -palkinnon saajaksi.

 

[18.6.2018]

  • Arkistot