Ville, Hanna & Aarne hoitavat yhdistyksen viestintää

Syyskuussa yhdistyksen käytössä on uusi viestintätrio. Komposition vetovastuuseen ja toimitustyöhön on saatu 2 rautaista ammattilaista. Samalla yhdistys on halunnut tehostaa omaa viestintäänsä ja palkannut koordinoijan vastaamaan mm. verkkoviestinnästä.

 

Kompositio syntyy Villen ja Hannan yhteistyönä

Ville Komppa on aloittanut Kompositio-lehden vastaavana toimittajana. Yhdistyksen hallituksen suunnitelmien mukaisesti hän on vastuussa 2 seuraavan lehden (2/2017 ja 1/2018) linjauksista.

Komppa on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikinteorian ja -historian tuntiopettaja, muusikko ja musiikkitoimittaja. Opetustyössään hän on tutkinut yhtyeimprovisaation käyttöä klassisessa, tonaalisessa harmoniaopetuksessa sekä tehnyt sen ohessa myös tutkimusta orkesteritekstuurin analyysin parissa.

Hän on toimittanut Yleisradiolle muun muassa Ajassa soi -ohjelmaa ja Uusia levyjä sekä tehnyt Klasarikelluntaa Radio Helsingille. Komppa keikkailee säännöllisesti kirjoittajana, haastattelijana, luennoitsijana ja juontajana klassisen sekä nykymusiikin parissa.

Komposition toimistussihteerinä on aloittanut Hanna Isolammi. Hän on musiikintutkija, musiikkitoimittaja ja Finnish Music Quarterly (FMQ) -lehden toimitussihteeri. Hän viimeistelee parhaillaan väitöskirjaansa Väinö Raition orkesteriteosten modernismista.

Aiemmin Isolammi on toiminut huilunsoiton opettajana sekä nykymusiikin tuottaja-tiedottajana (Fimic, nykyisin Music Finland).

 

Aarne vastaa viestinnän koordinoinnista

Kompositiota aiemmin toimittanut Aarne Toivonen on aloittanut yhdistyksen viestinnän koordinoijana. Hänen tehtävänään on mm. verkkoviestinnän suunnittelu ja toteuttaminen. Kaikki viestintämateriaalit, -ideat ja -tarpeet voi postittaa hänelle suoraan.

 

Kaikki 3 toimivat freelancereina eivätkä työskentele yhdistyksen tiloissa. Heidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

 

Yhteystiedot

Ville Komppa: ville@villekomppa.com
Kompositio, vastaava toimittaja

Hanna Isolammi: hanna.isolammi@gmail.com
Kompositio, toimitussihteeri

Aarne Toivonen: toivonen.aarne@gmail.com
viestintäkoordinaattori

 

(17.9.2017)

 

Kuvat: Ville Komppa ja Hanna Isolammi

  • Arkistot