Sibelius-rahaston sähköinen haku on avattu

Suomen Säveltäjäin Sibelius-rahaston, Madetoja-rahaston ja Georg Malmstén -säätiön yhteinen sähköinen hakupalvelu on avattu osoitteessa www.klaavi.fi. Juuri nyt voi hakea Sibelius-rahaston apurahoja ja avustuksia sekä Malmstén-säätiön apurahoja.

Sibelius-rahastossa on ensimmäistä kertaa haussa 20 000 euron suuruinen Erik Bergman -apuraha, joka jaetaan Erik Bergmanin säveltäjälaadun hengessä toimivalle, jo kykynsä osoittaneelle säveltäjälle. Apuraha maksetaan varoista, jotka ovat kertyneet Erik Bergmanilta saadun lahjoituspääoman tuotosta. Erik Bergman -apurahaa haetaan kuten muitakin säätiön avustuksia ja apurahoja omalla lomakkeellaan. Tämä apuraha ei ole haettavissa vuosittain.

Sibelius-rahastosta voi hakea myös pienempiä työskentelyapurahoja, Pegasos-apurahaa sekä avustuksia sävellystilauksiin.

Sekä Sibelius-rahaston että Malmstén-säätiön hakuaika päättyy 31.10.2016.

  • Arkistot