Aarne Toivonen Kompositio-lehden uudistajaksi

Aarne Toivonen on valittu Kompositio-lehden uudistajaksi ja kahden seuraavan numeron vastaavaksi toimittajaksi. Hänellä on pitkä kokemus monenlaisista toimittajan tehtävistä ja hän tuntee hyvin suomalaiset säveltäjät ja heidän musiikkinsa.
Aarne Toivonen työskentelee tällä hetkellä Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskuksessa (CIMO) EU:n Erasmus+ -ohjelman ohjelma-asiantuntijana. Monet säveltäjät muistavat hänet siitä, että hän työskenteli useita vuosia Suomalaisen musiikin tiedotuskeskuksessa (FIMIC) ja toimi FMQ-lehden päätoimittajana. Hän on myös ollut Suomen Japanin Instituutissa kulttuuri- ja viestintäpäällikkönä sekä Sibelius-Akatemiassa konsertti-intendenttinä ja viestintätehtävissä. Lisäksi hän ollut toimittajana Classic FM:ssä sekä avustajana Yleisradiossa ja musiikkilehti Rondossa.
Seuraava Kompositio ilmestyy joulukuussa 2016.
  • Arkistot